Welkom!

Alexandra is in Brussel geboren en is 26 wanneer ze in een culinaire wereld belandt die zich tot vandaag blijft ontwikkelen. In België, in de jaren 1980, verspreidt Alexandra's keuken zich in de loop van 10 jaar van smakelijke Italiaanse recepten tot grote Belgische en Franse gastronomische klassiekers.

 

Op zoek naar nieuwe horizonnen gaat Alexandra op ontdekking naar Spanje. Ze voegt dan veel juwelen  uit de mediterraanse keuken aan haar receptenboek toe. Na 20 jaar onafgebroken succes keert ze om familiale redenen terug naar haar thuisland.

 

Terug in België, en rijk aan deze ervaring, heeft Alexandra geen andere ambitie dan opnieuw te beginnen, om haar klanten en vrienden een nette en authentieke gastronomie aan te bieden, altijd heerlijk en uiterst vers, allemaal met een glimlach en in een prettige omgeving. Kortom het beste van Alexandra's wereld!

Dankzij de waardevolle hulp van Simon, verantwoordelijk voor de zaal, komt het project tot stand. Het concept "Alexquise" is geboren!

 

Ter plaatse...

In het restaurant, vindt u geen vaste kaart, maar suggesties op basis van prachtige seizoensproducten, ultravers en volgens het aanbod van de markt, die twee keer per week veranderen om u een kwalitatieve lunch tijdens de week aan te bieden en meer gastronomische gerechten in het weekend.
Banketten vanaf 10 personen kunnen worden georganiseerd, ook buiten openingstijden. Zonnig terras in de zomer.

L'Alexquise biedt ook een cateringservice.  Voor de eindejaarsfeesten of een speciale gelegenheid voor u, of zelfs om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken, kunt u uw maaltijden bestellen om mee te nemen. Deze dienst is beschikbaar buiten de openingstijden van het restaurant (op afspraak).

Tenslotte, wenst u de geheimen van Alexandra te weten? Kom ze ontdekken tijdens de kookworkshops die ze regelmatig organiseert. Solo, met vrienden of met uw bedrijf, het is een zeer gewaardeerd geschenk, en het is niet het enige!  Cadeaubonnen, gepersonaliseerde geschenkdozen, kwalitatieve olijfolie… Bij Alexquise vindt u altijd het geschenk dat echt zal bevallen. Denk er eens over na!

Nomadische diensten...

Alexquise is ook de mogelijkheid om aan huis een professionele chef-kok te hebben. Viert u een verjaardag, een verloving, een pensioen of een andere gelegenheid?  Verbaas uw vrienden door ze uit te nodigen voor een uitstekende maaltijd, bereid door een gerenommeerde chef-kok, zoals Alexandra.  Bovendien zorgen we voor alles: boodschappen, maaltijdbereiding, schoonmaak, service en zelfs het versieren van de tafel! Voor u, dat plezier zonder de zorgen!

 

Wilt u nog verder gaan?  U heeft een heel speciale gelegenheid in gedachten ? Laat ons zorgen voor de organisatie van uw evenementen, van de uitnodigingen tot de taart! Het is zoveel gemakkelijker!


En waarom geen themafeest organiseren? : Bij elke gelegenheid, zijn feestje. Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Moeder- en Vaderdag, Halloween, Kerstmis ... Elk seizoen biedt zijn plezier en bij Alexquise willen we geen enkel missen! In het restaurant of bij u thuis organiseren we ook evenementen rond het thema van uw keuze.  Vraag gerust na !

 

 

* Neem contact op met Alexandra voor elke service buiten het restaurant. Om uw evenement op de datum van uw keuze te organiseren, reserveer tijdig.

Wat ze over ons vertellen ...

Vrijdag & zaterdag :  12u-14u30 en 19u-21u

 

Gesloten andere dagen en feestdagen
(Uitzonderlijk catering, groepen en events)

 

 

Guissetplein 10, 9600 Ronse

 

055 31 38 00

 

info@alexquise.be

 

www.facebook.com/alexquise

Contact

De telefoon blijft de beste manier om te reserveren.  Via andere kanale, kan het langer duren om uw reservering te verwerken.
Dank voor uw begrip.

 " Super lekker gegeten en een enorm vriendelijk onthaal. Zeker voor herhaling vatbaar, komen zeker en vast terug !!! Tot de volgende "

 

 

 

Inge

" Lekker, heerlijke keuken met verse produkten! "

 

 

 

 

 

Tom

" Altijd heel lekker en verzorgd, gezellig kader en heel vriendelijke bediening "

 

 

 

 

 

Annelore

 Alexquise 2021 © All rights reserved -  BE 0547.914.495